נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 30/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס למעבד מזון עם להב פלדה את הבצל הלחם ו-3/4 כוס השמן, ולהפעיל את המעבד עד לקבלת מרקם חלק ,להחליף את להב הפלדה בלהב הפלסטיק להוסיף את ביצי הדג, ולהפעיל את המעבד עד אשר הביצים מופרדות והכול הופך לנוזלי, להפעיל שוב את המעבד ולהוסיף בזירזוף את כוס השמן עד לקבלת מרקם יציב, להוסיף את מיץ הלימון והמלח לסיבוב של חצי דקה ולטעום ולתקן תיבול לפי הטעם האישי


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe830.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון