נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 03/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר עם מים להביא לרתיחה את הבשר והעצמות לבשל כ-3 דקות לסנן ולשטוף היטב את הבשר והעצמות להחזיר לסיר של -7 ליטר את העצמות והבשר. להוסיף כ-6 ליטר מים ולבשל כשעתיים ברתיחה, לאחר מכן להוסיף את הירקות מלבד הסלק המגורד השום והסוכר ולבשל עוד כשעה, להוסיף את הסלק המגורד השום והסוכר לערבב ולהוסיף את התבלינים. לבשל עוד כ-15 דקות ולכבות את האש ולהגיש


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe837.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון