נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 05/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


למעבד מזון עם להב פלדה להכניס את החמאה השום פילה הלימון כולל המיץ, הטימין, הצ׳ילי, והמלח, לעבד לתערובת חלקה, לסדר בתבנית אפיה משומנת קלות פרוסות סלרי ומעל את פרוסות הלימון, למרוח היטב את הדגים בתערובת החמאה מבפנים ומבחוץ כולל החריצים, להניח את הדגים על הלימונים ולאפות בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות למשך 40 דקות עד שהדג משחים. להניח בצלחת דג ושתיים שלוש פרוסות סלרי, ולהגיש לצד סלט חסה


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe842.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון