נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 06/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר רחב עם שולים נמוכים להכניס את השמן והבצל ולטגן עד השחמה, להוסיף את נתחי הבשר לטיגון עד השחמה, להוסיף ליטר מים ולבשל את הבשר כשעתיים, להוסיף את הכרוב ולאדות אותו עד שהוא מאבד את נפחו לבשל עד שהכרוב מתרכך, ולהוסיף את שאר המצרכים לערבב ולבשל עוד כ-30 דקות על אש קטנה תוך שמירה על רמת נוזלים נמוכה בסיר, אם יש צורך להוסיף נוזלים אז רק מים רותחים, להגיש לצד פירה תפו״א


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe843.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון