נכתב על ידי: עולם השקשוקה
תאריך: 08/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


טוחנים את כל מרכיבי המרינדה במעבד מזון חוץ מאת העלים של הבזיליקום.

מוסיפים לתערובת את הבזיליקום ומניחים בתוכה את נתח הבשר.

משרים לפחות 4 שעות.

מכניסים על רשת לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל 15 דקות.

מנימיכים את האש ל 150 מעלות וממשיכים בצלייה עוד כ 25 דקות.

בתאבון


 
אודות המחבר

שלום שמי עומרי ואני בשלן !!
זה האתר שפתחתי למאכל האהוב עלי !!!

שקשוקה

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe847.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון