נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 09/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. מערבבים יחד את הדבש, היין ורוטב הסויה.


2 שורים את הבשר בתערובת הדבש, היין והסויה למשך 2-5 שעות.

3. טובלים את חזות העוף בקמח ומטגנים אותם בשמן, במחבת גדולה, כדקה מכל צד. מעבירים לתבנית אפייה

4. מכניסים את תבנית האפייה לתנור מחומם מראש לחום בינוני-גבוה (?200 צל’) ל-10-15 דקות.  



5. , מכינים את הרוטב: שמים בסיר קטן את רוטב הסויה, היין, הדבש, מיץ הלימון ו-1 כוס מים. מחממים כמעט עד רתיחה. מערבבים ב-1 כוס המים הנותרת את עמילן התירס ומוסיפים לסיר. ממשיכים לחמם תוך ערבוב. כאשר הרוטב רותח, הוא מסמיך מיד. מכבים את הלהבה. .

6. מעבירים את חזות העוף האפויים לצלחת הגשה, חותכים אותם חיתוך גס לרצועות ברוחב כ-4 ס"מ, יוצקים מעט רוטב מעל ומפזרים שומשום קלוי לעיטור.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe852.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון