חפש מתכונים:       
שלום אורח
26.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

חזה עוף בדבש

רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   10 מנות
 
רכיבי המתכון:

שני קילו חזה עוף פרוס

למשרה:
3 כפות דבש
3 כפות יין קינוח לבן מתוק
3 כפות רוטב סויה בסגנון סיני

לטיגון:
כ-חצי כוס קמח
כ-חצי כוס שמן רגיל

לרוטב:
רבע כוס רוטב סויה בסגנון סיני
חצי כוס יין אדום יבש
1 כפית דבש
1 כפית מיץ לימון
1וחצי כוסות מים
2 כפות עמילן תירס (קורנפלור)



אופן ההכנה:

1. מערבבים יחד את הדבש, היין ורוטב הסויה.


2 שורים את הבשר בתערובת הדבש, היין והסויה למשך 2-5 שעות.

3. טובלים את חזות העוף בקמח ומטגנים אותם בשמן, במחבת גדולה, כדקה מכל צד. מעבירים לתבנית אפייה

4. מכניסים את תבנית האפייה לתנור מחומם מראש לחום בינוני-גבוה (?200 צל’) ל-10-15 דקות.  



5. , מכינים את הרוטב: שמים בסיר קטן את רוטב הסויה, היין, הדבש, מיץ הלימון ו-1 כוס מים. מחממים כמעט עד רתיחה. מערבבים ב-1 כוס המים הנותרת את עמילן התירס ומוסיפים לסיר. ממשיכים לחמם תוך ערבוב. כאשר הרוטב רותח, הוא מסמיך מיד. מכבים את הלהבה. .

6. מעבירים את חזות העוף האפויים לצלחת הגשה, חותכים אותם חיתוך גס לרצועות ברוחב כ-4 ס"מ, יוצקים מעט רוטב מעל ומפזרים שומשום קלוי לעיטור.

 

תגיות המתכון: חזה עוף בדבש ואוווווו


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים

כמידי שנה כבר כ2 עשורים ממשיכים במסורת להזמנות ומשלוחיםדויד0547997478






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

מתכונים נוספים בנושא חזה עוף

מאת: שף יעקב חזה עוף17/04/129475 צפיות
מנה מהמטבח הסיני לחזה עוף מוקפץ מנה מעולה ומאוד טעימה

מאת: שף יעקב חזה עוף15/12/114230 צפיות
מתכון שמדגיש את טעם הסלק ונותן לו כבוד במטבח

מאת: שף יעקב חזה עוף21/11/1111358 צפיות
מנה מהמטבח ההודי אחת המנות הכי טעימות של המטבח ההודי העוף מקבל צבע אדום עמוק משגע וטעם שמפתיע את החך מומלץ להכין את המנה קלה מאוד להכנה

מאת: שף יעקב חזה עוף02/02/1110438 צפיות
מנה המשלבת בין מזרח למערב

חזה עוף בריבת בצלתנסו ...טעם מעל כולם

חזה עוך עים ניכוכות ונוכחות של הטבע תנסו......................

מאת: רויטל דודחזה עוף15/08/109673 צפיות
אלו קציצות שאנחנו אוכלים כל יום שישי בצהריים ליד הקוסקוס הם ממלאות את הבית בריח מדהים מתכון מדהים ולא יקר בכלל הקציצות הגיעו מהמטבח הטוניזאי

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported