נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 11/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לשרוף את הגמבות על האש עד מתי שרואים שהגמבה נהיית רכה פחות או יותר מוצאים מהאש ממתינים מספר דקות מקלפים ושוטפים את הגמבות, לאחר מכן פורסים לרצועות ומתבלנים לפי הטעם ומוסיפים את המיץ שיצא מהגמבות.
בתאבון!


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe863.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון