10 גמבות צבעוניות.5 שיני שום חתוכים לפרוסות קטנות ודקותחומץ, מלח, פפריקה, כמון
לשרוף את הגמבות על האש עד מתי שרואים שהגמבה נהיית רכה פחות או יותר מוצאים מהאש ממתינים מספר דקות מקלפים ושוטפים את הגמבות, לאחר מכן פורסים לרצועות ומתבלנים לפי הטעם ומוסיפים את המיץ שיצא מהגמבות.בתאבון!
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported