נכתב על ידי: שף אביגיל אהרון
תאריך: 11/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לתערובת המילוי (תטבילא)

במחבת שטוחה וגדולה לטגן 3 בצלים מגוררים גס, להוסיף 1/2 ק"ג בשר טחון לטגן הייטב עם פלפל ומלח לפי הטעם (אל תוסיפו "בהרטים" למיניהם זה רק הורס. אבל בהחלט אפשר להוסיף חופן צנוברים.


לשטח בתבנית משומנת 1/2 מכמות העיסה, להוסיף את המילוי ולשטח את הכמות הנותרת של העיסה, להבריש מעל מעט שמן ולאפות כ- 50 דקות בחום בינוני 170 מעלות...


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe886.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון