חפש מתכונים:       
שלום אורח
07.12.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

קובה בתבנית (בסינייה)

מאת: שף אביגיל אהרוןבשר טחון11/09/20106465 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   10 מנות
 
רכיבי המתכון:

קל וטעים



קובה בסינייא

1/2 ק"ג בורגול דק

3 כפות קמח

1/4 כוס שמן

קורט מלח


לשטוף את הבורגול במים, לסנן, להוסיף 1/2 כוס מים ולתת לו "להרגע" חצי שעה, ללוש את הבורגול עם שאר חומרי העיסה ולהשהות כחצי שעה.



אופן ההכנה:

לתערובת המילוי (תטבילא)

במחבת שטוחה וגדולה לטגן 3 בצלים מגוררים גס, להוסיף 1/2 ק"ג בשר טחון לטגן הייטב עם פלפל ומלח לפי הטעם (אל תוסיפו "בהרטים" למיניהם זה רק הורס. אבל בהחלט אפשר להוסיף חופן צנוברים.


לשטח בתבנית משומנת 1/2 מכמות העיסה, להוסיף את המילוי ולשטח את הכמות הנותרת של העיסה, להבריש מעל מעט שמן ולאפות כ- 50 דקות בחום בינוני 170 מעלות...

 

תגיות המתכון: קובה


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף אביגיל אהרון

מתכונים נוספים בנושא בשר טחון

מאת: אמיר רוזןבשר טחון03/06/125082 צפיות
מי לא אוהב סלרי??אחרי הצבעה רבת משתתפים, הוחלט לנסות להחליף את הפטרוזיליה מקציצות הבקר ב... סלרי. התוצאה,.. טעים טעים.

מאת: שף יעקב בשר טחון04/12/113537 צפיות
מנת קציצות בתיבול נקניקיות מרגז ברוטב שקשוקה חצילים מעדן ששווה לנסות

מאת: חגית נועםבשר טחון09/10/115601 צפיות
תפו"א-מקלפים תפו"א חוצים לשניים ומוציאים את הליבה.

מאת: ליז עוזיאלבשר טחון24/08/115183 צפיות
אין שישי בלי התחתיות הללו , מלוות באורז לבן

מאת: שף יעקב בשר טחון04/05/116348 צפיות
הנקניקיות הכי מפורסמות במטבח הארגנטינאי רק שעכשיו אפשר להכין גם בבית

מאת: שף יעקב בשר טחון04/05/114890 צפיות
נקניקיות מבושלות להכנה בבית לא תוספות של מלחים פוספטים ועוד דברים טובים כך כל בני המשפחה יכולים להינות ממוצר טבעי ובעיקר טעים

מאת: גילי פארבשר טחון07/04/115197 צפיות
מתכון לבולונז מעולה!

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported