נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 11/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטגן בסיר עם שמן את שוקי העוף להשחמה טובה, להוציא אותן מהסיר ולהניח בצד, באותו סיר לטגן את הקולורבי קלות, להוסיף את העגבניות ולבשל בתוספת חצי כוס מים עד שמתרככות, להוסיף את השום והתבלינים לערבב להוסיף עוד חצי כוס מים ואת הלימון ושוקי העוף, להביא לרתיחה להנמיך את האש ולבשל על אש קטנה שעה וחצי, באים מתעורר צורך להוסיף מים יש להוסיף רק מים רותחים, להגיש בתוספת אורז או בורגול


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe888.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון