נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 11/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס לסיר את השמן ולטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הבשר ולטגן היטב מכל הצדדים, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן תוך כדי ערבוב עוד כ-2 דקות, להוסיף את התבלינים ושלוש ליטר מים להביא לרתיחה ולבשל כשעתיים, להוסיף את תפו״א הירושלמי ולבשל עוד חצי שעה עד שתפו״א מתרכך, להגיש בתוספת אורז או קוסקוס


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe894.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון