נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 11/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר להכניס את השמן ולטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את פרוסות השום ולטגן עוד כ-2 דקות תוך כדי ערבוב, להוסיף את הפרגיות ולטגן עד הזהבה, להוסיף את לבבות הארטישוק וכל התבלינים לערבב להוסיף כוס מים ולהביא לרתיחה לבשל כשעה על אש קטנה, להוסיף את מיץ הלימון ולבשל עוד כ-10 דקות ולהגיש


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe895.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון