נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 16/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לתוך תבנית אפיה להכניס את הדלעת חתוכה לקוביות להוסיף את כל מצרכי התיבול לערבב ולאפות בחום של 180 מעלות כ-30 דקות. בזמן הזה לטגן את הבצל עד שקיפות ולהוסיף את השום ואת הפרגיות לטגן עד הזהבה ולהוסיף את הבורגול והתבלינים, לערבב ולהוסיף 2 כוסות מים רותחים, לבשל עד שרוב הנוזלים מתאדים להוסיף את הדלעת והצנובר לערבב ולבשל על אש קטנה מאוד עוד כ-5 דקות ולהגיש


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe899.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון