נכתב על ידי: מילי שחף
תאריך: 12/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. מרתיחים את האטריות במים, מסננים (יש להמנע מבישול יתר)

2.מערבבים את הביצים עם שאר המצרכים פרט לריבה.

3. משמנים תבנית בינונית של תנור (28X30).

4. יוצקים מחצית מכמות הבלילה.

5. מתיכים מעט את הריבה ומפזרים  מחצית מהכמות על גבי הבלילה.

6. יוצקים את שארית הבלילה ומעליה משטחים שוב ריבה .

7. אופים בחום בינוני 180*  כמחצית השעה.

בתיאבון!


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe9.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון