חפש מתכונים:       
שלום אורח
10.12.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

קיגל אטריות עם קקאו

מאת: מילי שחףאוכל רומני12/02/20094369 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   4 מנות
 
רכיבי המתכון:

4 ביצים
חבילת אטריות ביצים דקות למרק
2 תפוחי עץ חמוצים מגוררים על פומפיה
1 כוס אגוזים
1/2 כוס צימוקים
2 כפות קקאו
2 כפות שמן
2 ו-1/2 כוסות סוכר (לפי הטעם)
3/4 צנצנת ריבת תות שדה
קורט מלח



אופן ההכנה:

1. מרתיחים את האטריות במים, מסננים (יש להמנע מבישול יתר)

2.מערבבים את הביצים עם שאר המצרכים פרט לריבה.

3. משמנים תבנית בינונית של תנור (28X30).

4. יוצקים מחצית מכמות הבלילה.

5. מתיכים מעט את הריבה ומפזרים  מחצית מהכמות על גבי הבלילה.

6. יוצקים את שארית הבלילה ומעליה משטחים שוב ריבה .

7. אופים בחום בינוני 180*  כמחצית השעה.

בתיאבון!

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת מילי שחף

מאת: מילי שחףגבינות לבנות07/05/0916241 צפיות
בלינצס (שנקרא גם חביתיות) מזכיר לי את מחוז ילדותי. אין כמו בלינצס טעים ומתקתק. לפי דעתי זה שווה כל השקעה... טעמתי את הבלינצס הזה אצל אסנת חברתי, ומיד יישמתי...

מאת: מילי שחףגבינות מתוקות06/05/0933897 צפיות
עוגת גבינה אפויה המורכבת מ-2 שכבות. שכבת גבינה אפויה ושכבת שמנת מתוקה מוקצפת.קלה להכנה, קלילה במרקמה ומתחסלת בקלילות מהצלחת.

מאת: מילי שחףקינוחי שוקולד12/02/097112 צפיות
עוגה חגיגית המתאימה גם לפסח, בעלת מרקם שוקולדי עשיר. נא להתיר כפתור במכנסיים...

מתכונים נוספים בנושא אוכל רומני

מאת: שף יעקב אוכל רומני12/10/105362 צפיות
ממליגה בתוספת גבינות וביצים

מאת: שף יעקב אוכל רומני11/10/105615 צפיות
משמש כלחם או כבסיס לארוחה שלמה היום נלמד את המוצר הבסיסי

מאת: גבינות מהלבאוכל רומני10/03/095207 צפיות
לביבות אלו טעימות מאוד.אף אחד לא הצליח לעמוד בפניהם. ושוב אין כמו להכין אותםעם גבינה תוצרת בית.

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported