נכתב על ידי: אילנית שובל
תאריך: 07/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה *קוצצים במעבד מזון עם להב פלדה את הפטרוזיליה, הבצל והשום. עדיף בפולסים, עד לקבלת תערובת לא מישחתית. *בקערה גדולה מניחים את ההודו הטחון, מוסיפים את התערובת הקצוצה ושאר החומרים למעט השמן. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד. מצננים במקרר כחצי שעה. *מחממים היטב מחבת טפלון, רצוי בעל תחתית עבה, מוסיפים 10 ג' שמן, יוצרים קציצות מוארכות ומטגנים. * מניחים על מגבת נייר לספיגת השומן העודף. * מנקים בעזרת מגבת נייר את המחבת ומוסיפים את עוד 10 ג' שמן. מטגנים את השאר. אפשר להגיש עם טחינה בכמות מדודה.   ערך תזונתי ל100 ג' : קלוריות: 170 שומן: 5.6 פחמימות: 11.1 כולסטרול: 30 מ"ג  


 
אודות המחבר

לפני כשלוש שנים השלתי מעצמי 30 ק"ג והתחלתי לחיות מחדש .

פרשתי לפנסיה מוקדמת לאחר 22 שנות חינוך והוראת כלכלה, סוציולוגיה ואזרחות בכיתות התיכון הגבוהות,

הקמתי קייטרינג לבישול אוכל בריאות דיאטטי.

מבשלת באהבה גדולה במטבחי הביתי

ומוכנה לחלוק אתכם את הדרך לחיים מלאים יותר בנפש ורזים יותר בגוף.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe90.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון