נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 17/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בווק עם שמן חם להקפיץ את חזה העוף עד שמשנה צבעו ללבן ולהעביר לכלי נפרד, באותו שמן שבווק (אם יש צורך מוסיפים מעט שמן) להקפיץ את הג׳ינג׳ר והשום במשך חצי דקה ולהוסיף את הפלפל האדום והחריף והבצל ולהקפיץ כ-3 דקות. להוסיף את פטריות השמפיניון והשיטאקי והבמבושט ולהקפיץ עוד כ-3 דקות, לאחר מכן להוסיף את שאר המצרכים מלבד הנבטים, לערבב ולהמשיך להקפיץ עוד שתי דקות, להוסיף את הנבטים לערבב ולכבות את האש, להגיש בתוספת נודלס או אורז לבן


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe901.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון