נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 29/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לוקחים סיר 1 לשמנת- ממיסים חמאה ומטגנים עם בצל ( פרוס לרצועות) ולאחר שהבצל נהיה שקוף מוסיפים פטריות ומטגנים יחד . מוסיפים 2 מכלים של שמנת . ומוסיפים מלח . פלפל שחור . ומרק עוף.
לאחר מכן מוסיפים גבינה צהובה מגוררת/ פרמזן. נותנים לזה לרתוח ומכבים את האש. לוקחים סיר נוסף -מטגנים בצל ( חתוך לרצועות) עם 2/3 שיני שום קצוץ . לאחר הטיגון לוקחים 2 עגבניות מקלפים את הקליפה ופורסים ל 4 פרוסות ונותנים לעגבניות להיתאדות ואז מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות . מלח . פלפל שחור גרוס. 2 כפיות סוכר מערבבים הכל נותנים לזה להיתבשל על אש נמוכה . ואז לוקחים דפי לזניה פורסים בתבנית ומוסיפים שיכבה של רוטב עגבניות שיכבה של רוטב שמנת ואז שוב דפי לזניה שוב רוטב שוב לזניה שוב ושוב


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe912.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון