חפש מתכונים:       
שלום אורח
23.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

לזניה

רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   8 מנות
 
רכיבי המתכון:

פטריות
שמנת בישול
בצל
שום
חמאה
רסק
מרק עוף
מלח
פלפל שחור
גבינה צהובה / פרמזן.
עגבניות
סוכר
דפי לזניה



אופן ההכנה:

לוקחים סיר 1 לשמנת- ממיסים חמאה ומטגנים עם בצל ( פרוס לרצועות) ולאחר שהבצל נהיה שקוף מוסיפים פטריות ומטגנים יחד . מוסיפים 2 מכלים של שמנת . ומוסיפים מלח . פלפל שחור . ומרק עוף.
לאחר מכן מוסיפים גבינה צהובה מגוררת/ פרמזן. נותנים לזה לרתוח ומכבים את האש. לוקחים סיר נוסף -מטגנים בצל ( חתוך לרצועות) עם 2/3 שיני שום קצוץ . לאחר הטיגון לוקחים 2 עגבניות מקלפים את הקליפה ופורסים ל 4 פרוסות ונותנים לעגבניות להיתאדות ואז מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות . מלח . פלפל שחור גרוס. 2 כפיות סוכר מערבבים הכל נותנים לזה להיתבשל על אש נמוכה . ואז לוקחים דפי לזניה פורסים בתבנית ומוסיפים שיכבה של רוטב עגבניות שיכבה של רוטב שמנת ואז שוב דפי לזניה שוב רוטב שוב לזניה שוב ושוב

 

תגיות המתכון: לזניה


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים

כמידי שנה כבר כ2 עשורים ממשיכים במסורת להזמנות ומשלוחיםדויד0547997478






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

מתכונים נוספים בנושא פסטות - שונות








 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported