חפש מתכונים:       
שלום אורח
11.04.2021
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

לזניה

רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   8 מנות
 
רכיבי המתכון:

פטריות
שמנת בישול
בצל
שום
חמאה
רסק
מרק עוף
מלח
פלפל שחור
גבינה צהובה / פרמזן.
עגבניות
סוכר
דפי לזניה



אופן ההכנה:

לוקחים סיר 1 לשמנת- ממיסים חמאה ומטגנים עם בצל ( פרוס לרצועות) ולאחר שהבצל נהיה שקוף מוסיפים פטריות ומטגנים יחד . מוסיפים 2 מכלים של שמנת . ומוסיפים מלח . פלפל שחור . ומרק עוף.
לאחר מכן מוסיפים גבינה צהובה מגוררת/ פרמזן. נותנים לזה לרתוח ומכבים את האש. לוקחים סיר נוסף -מטגנים בצל ( חתוך לרצועות) עם 2/3 שיני שום קצוץ . לאחר הטיגון לוקחים 2 עגבניות מקלפים את הקליפה ופורסים ל 4 פרוסות ונותנים לעגבניות להיתאדות ואז מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות . מלח . פלפל שחור גרוס. 2 כפיות סוכר מערבבים הכל נותנים לזה להיתבשל על אש נמוכה . ואז לוקחים דפי לזניה פורסים בתבנית ומוסיפים שיכבה של רוטב עגבניות שיכבה של רוטב שמנת ואז שוב דפי לזניה שוב רוטב שוב לזניה שוב ושוב

 

תגיות המתכון: לזניה


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

סלט אליפות בגן האירועים המפואר שאני עובדדרישה ללא סוף מדהים האורחים פעורי פה וטעם

מתכונים נוספים בנושא פסטות - שונות








 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported