נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 29/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מבשלים את הספגטי לפי ההוראות. שוטפים ומסננים

מכינים את הרוטב:
1. מחממים את מעט השמן בסיר ומזהיבים היטב את הבצל. מוסיפים את השום עד להזהבה. מוסיפים 2 כפות גדושות רסק עגבניות ואת הקטשופ. שמים את המים ואת העגבניות המגורדות בסיר בוחשים היטב ומביאים את הרוטב לרתיחה. מנמיכים את האש ומכסים למשך 5-7 דקות בשול.

2. בנתיים שהרוטב מתבשל -שוטפים את הזיתים וקוצצים אותם דק דק. מוסיפים את הזיתים לרוטב ובוחשים. מוסיפים את התבלינים ואבקות המרק וטועמים אם חסר משהו
ניתן להוסיף עוד מים או עוד רסק עגבניות אם יש צורך. מכסים ומבשלים על אש גבוהה כ-3 דקות

3. מעבירים את הסיר ללהבה הבי נמוכה ומוסיפים את הספגטי לסיר. בוחשים היטב באופן שכל הספגטי יכוסה ברוטב. מכסים ומשאירים את הסיר על הלהבה הנמוכה למשך כמה דקות כדי שהספגטי יספוג היטב את הטעמים.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe916.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון