חפש מתכונים:       
שלום אורח
08.10.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

ספגטי ברוטב עגבניות וזיתים

רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   8 מנות
 
רכיבי המתכון:

ספגטי
מעט שמן
בצל בינוני קצוץ או מגורד
2-3 שיני שום קצוצות או כתושות
רסק עגבניות
כף קטשופ רגיל או חריף
2 עגבניות בנוניות מגורדות
כוס מים
חצי קופסת זיתים ללא גרעינים
מלח
פלפל
מעט אבקת מרק עוף פרווה
מעט אבקת מרק בצל
פפריקה מתוקה או חריפה לפי הטעם
כפית אורגנו או כמון



אופן ההכנה:

מבשלים את הספגטי לפי ההוראות. שוטפים ומסננים

מכינים את הרוטב:
1. מחממים את מעט השמן בסיר ומזהיבים היטב את הבצל. מוסיפים את השום עד להזהבה. מוסיפים 2 כפות גדושות רסק עגבניות ואת הקטשופ. שמים את המים ואת העגבניות המגורדות בסיר בוחשים היטב ומביאים את הרוטב לרתיחה. מנמיכים את האש ומכסים למשך 5-7 דקות בשול.

2. בנתיים שהרוטב מתבשל -שוטפים את הזיתים וקוצצים אותם דק דק. מוסיפים את הזיתים לרוטב ובוחשים. מוסיפים את התבלינים ואבקות המרק וטועמים אם חסר משהו
ניתן להוסיף עוד מים או עוד רסק עגבניות אם יש צורך. מכסים ומבשלים על אש גבוהה כ-3 דקות

3. מעבירים את הסיר ללהבה הבי נמוכה ומוסיפים את הספגטי לסיר. בוחשים היטב באופן שכל הספגטי יכוסה ברוטב. מכסים ומשאירים את הסיר על הלהבה הנמוכה למשך כמה דקות כדי שהספגטי יספוג היטב את הטעמים.

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים

כמידי שנה כבר כ2 עשורים ממשיכים במסורת להזמנות ומשלוחיםדויד0547997478






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

מתכונים נוספים בנושא פסטות - שונות








 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported