נכתב על ידי: אילנית שובל
תאריך: 07/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה * קולפים את כל השורשים , חותכים ל"ציפסים" מאורכים. * מחממים את שמן השומשום , מקפיצים בטיגון - ערבוב את השורשים בהדרגה על פי מידת הקושי שלהם:   סלרי ופטרוזיליה, קולורבי, זגר ובסוף דלורית. מזהיבים. * מוסיפים את שיני השום ומלח. * לקראת סוף ההקפצה מכסים לכמה דקות את המחבת על מנת לרכך עוד.  אני משתמשת במחבת ברזל יצוקה. ערך תזונתי ל100 ג': קלוריות - 50 שומנים - 1.3 חלבונים - 1 פחמימות - 8 כולסטרול - 0 טיפ בריא תבשילים בכלל ותבשילי ירקות בפרט רצוי לבשל בסירים כבדים. הטעם מתקבל "קדירתי" ונותן תחושה מחממת ומנחמת. בתיאבון!


 
אודות המחבר

לפני כשלוש שנים השלתי מעצמי 30 ק"ג והתחלתי לחיות מחדש .

פרשתי לפנסיה מוקדמת לאחר 22 שנות חינוך והוראת כלכלה, סוציולוגיה ואזרחות בכיתות התיכון הגבוהות,

הקמתי קייטרינג לבישול אוכל בריאות דיאטטי.

מבשלת באהבה גדולה במטבחי הביתי

ומוכנה לחלוק אתכם את הדרך לחיים מלאים יותר בנפש ורזים יותר בגוף.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe92.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון