נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 30/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. מכניסים לקערה את כל המרכיבים ומערבבים היטב עד שהסוכר והמלח מתמוססים.
2. שופכים את המישרה על הבשר עד לכיסוי מלא.
3. מניחים במקרר למספר שעות או למשך לילה
4. מוציאים את הבשר מהמשרה, שוטפים במעט מים ומייבשים במגבות נייר
5. צולים על הגריל.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe928.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון