חפש מתכונים:       
שלום אורח
26.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

מישרה לבשר

רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   יותר משלוש שעות
מתאים ל:   8 מנות
 
רכיבי המתכון:

מישרה הוא פתרון לתיבול נתחי בשר דלי שומן, כולל נתחי עוף דלי שומן והודו. פתרון זה גם מסייע לשמירת עסיסיות הנתחים, במקום השומן שאחראי על פעולה זו בנתחים שמנים יותר.
ההשריה נעשית תוך שימוש בכלי גדול מספיק, כדי שהמשרה יכסה את הבשר לחלוטין, בלי שהוא יצוף בו. ההשריה נעשית בתוך המקרר כשלפני השימוש בבשר יש לשטוף אותו במעט מים כדי להסיר מלחים מיותרים ולייבש אותו במגבות נייר.
כדאי לדעת שהתוצאה של המישרים היא לרוב מלוחה בעיקרה כך שאם אתם מעדיפים טעמים מעודנים יותר, השיטה הזו היא לא בשבילכם.
מישרה בסיסי לבשר מעושן על הגריל (מתאים גם לדגים ועוף)
55 גר' סוכר
55 גר' מלח
950 מ"ל מים



אופן ההכנה:

1. מכניסים לקערה את כל המרכיבים ומערבבים היטב עד שהסוכר והמלח מתמוססים.
2. שופכים את המישרה על הבשר עד לכיסוי מלא.
3. מניחים במקרר למספר שעות או למשך לילה
4. מוציאים את הבשר מהמשרה, שוטפים במעט מים ומייבשים במגבות נייר
5. צולים על הגריל.

 

תגיות המתכון: מישרה לבשר


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים

כמידי שנה כבר כ2 עשורים ממשיכים במסורת להזמנות ומשלוחיםדויד0547997478






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

מתכונים נוספים בנושא בשר - שונות

מאת: חוויה בטעמיםבשר - שונות28/01/148365 צפיות
מתכון פשוט להכנת ספריבס טלה משובח בתנור

מאת: שף יעקב בשר - שונות31/12/115460 צפיות
מנה אסייתית לבקר וחצילים חריף המשלב שוב את חוכמת המתבח האסייתי

מאת: שף יעקב בשר - שונות30/11/113633 צפיות
מנה מאוד מרשימה של בצק עלים במילוי פטריות בצל מטוגן ופילה עגל און בקר

מאת: חגית נועםבשר - שונות25/08/1112625 צפיות
מה יותר טוב מארוחה בשרית ועוד עם רוטב פטריות?מתכון טעים

מאת: שף יעקב בשר - שונות22/08/114486 צפיות
זהוי מנה המשלבת טכניקת טיגון מהמטבח האסייתי

מאת: lemon3.co.ilבשר - שונות06/06/114257 צפיות
במתכון המקורי אוכלים את צלעות הכבש עם רוטב יוגורט, במידה ואתם שומרים כשרות, אתם יכולים לוותר על רוטב היוגורט נענע...גם ככה הוא יהיה טעים.

מאת: lemon3.co.ilבשר - שונות05/06/114241 צפיות
מישרה (מרינדה) לימון לבשר כבש וצלעות בעיקר, מבטיח לשדרג לכם את מנת הבשר הידועה והמוכרת, לא תוכלו לוותר על עסיסיות הבשר הצלוי, אחרי מרינדה שכזאת.

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported