נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 02/10/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. טגנו בסיר בצל, שום וקימל עד להזהבה.
2. 2. הוסיפו גזר ,עוף וטגנו קלות.טבלו במלח פלפל וכמון (כ2 כפות) מעל התערובת. פזרו בעדינות את האורז כך שתיווצר שכבה עליונה אשר תכסה את הירקות (לא מערבבים ביניהם).
3. הוסיפו מים וכסו את הסיר-בשלו על אש נמוכה.
4. לאחר כחצי שעה -צרו גומות באורז בעדינות על מנת שהנוזלים שהצטברו למעלה יתאדו וסגרו לעוד כ5 דקות. לאחר מכן הוסיפו את החומוס וערבבו בעדינות.
5. כאשר האורז כבר יבש ואין כמעט נוזלים בתחתית הסיר, טעמו ותבלו במעט מלח פלפל וכמון.
6. כבו את האש והשאירו כך ל10 דקות נוספות.
7. להגשה מומלץ לפזר כוסברה טרייה.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe934.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון