נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 19/10/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. מכינים את המלית: מטגנים בצלים בחמאה כ-5 דקות עד להזהבה קלה, מוסיפים פטריות ומטגנים עד לייבוש הנוזלים. מערבבים עם שאר חומרי המלית, מתבלים וטועמים.
3. ממלאים ואופים: מברישים כל עלה פילו בחמאה ומפזרים פירורי לחם (בערך כף לכל עלה),
4. מניחים מחצית מכמות המלית לרוחב חבילת העלים, ומפזרים את פירורי הלחם שנשארו. מגלגלים תוך כדי קיפול השוליים פנימה וסוגרים לרולדה. מברישים בביצה ומפזרים שומשום וקצח.
5. אופים כחצי שעה, או עד שהמלית יציבה והבצק זהוב


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe946.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון