נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 03/11/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס לווק שמן ולהקפיץ את הבצל עד שקיפות להוסיף את השום והג'ינג'ר ולהקפיץ עוד כ-3 דקות נוספות להפריש את התערובת לכלי נפרד, להוסיף מעט שמן לווק ולהקפיץ את חזה ההודו עד שמשנה צבעו ללבן, להוסיף חזרה את הבצל והתבלינים לווק, להוסיף את השמנת והמים לערבב ולהביא לרתיחה, לבשל עוד כ-3 דקות לכבות את האש ולהגיש על מצע אורז לבן.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe965.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון