חפש מתכונים:       
שלום אורח
26.08.2025
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

תבשיל קארי מחזה הודו

מאת: שף יעקב הודו03/11/20107149 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   5 מנות
 
רכיבי המתכון:

1 ק"ג חזה הודו חתוך לקוביות גדולות
3 בצלים פרוסים לחצאי ירח
3 שיני שום כתוש
2 ס"מ ג'ינג'ר מגורר על פומפיה
11/2 כפות אבקת קארי
1 כף כמון
1/4 כפית הל טחון
קורט ציפורן
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
1 מיכל שמנת לבישול
1/4 כוס מים



אופן ההכנה:

להכניס לווק שמן ולהקפיץ את הבצל עד שקיפות להוסיף את השום והג'ינג'ר ולהקפיץ עוד כ-3 דקות נוספות להפריש את התערובת לכלי נפרד, להוסיף מעט שמן לווק ולהקפיץ את חזה ההודו עד שמשנה צבעו ללבן, להוסיף חזרה את הבצל והתבלינים לווק, להוסיף את השמנת והמים לערבב ולהביא לרתיחה, לבשל עוד כ-3 דקות לכבות את האש ולהגיש על מצע אורז לבן.

בתאבון

 

תגיות המתכון: תבשיל קארי מוקפץ הודי


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

לבלוג שלי :  blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף יעקב

מאת: שף יעקב סלט חצילים27/01/136161 צפיות
סלט חצילים ולבנה מעדן שכדי להכין

מאת: שף יעקב פטריות27/01/136598 צפיות
מנה של פטריות עם טעם בועט טעים במיוחד

מאת: שף יעקב ירקות - שונות27/01/136497 צפיות
קציצות עדשים ירוקות מעדן שווה במיוחד בליווי סלט ירקות מתקבלת ארוחה שלמה ומנחמת

מאת: שף יעקב חזה עוף17/04/1210075 צפיות
מנה מהמטבח הסיני לחזה עוף מוקפץ מנה מעולה ומאוד טעימה

מאת: שף יעקב בשר חזיר17/04/126482 צפיות
מתכון להכנת נקניקיות תאילנדיות טעימות מאוד וקלות להכנה

מאת: שף יעקב ירקות - שונות31/03/125335 צפיות
מנת תפו"א אפויים בגבינת שמנת שום וחמאה

מאת: שף יעקב פלפלים כבושים31/03/129844 צפיות
מנת פלפלים כבושים בחומץ ובהרט בסגנון עירקי

מתכונים נוספים בנושא הודו

מאת: שף יעקב הודו03/01/125572 צפיות
פילה הודו כבוש במלח מעדן קל ומהיר להכנה שווה להכין

מאת: שף יעקב הודו09/11/114382 צפיות
מנה סתוית ומאוד טעימה משלבת מתיקות עם חריפות קלה ותוספת הבורגול עם הירקות משתלבת נפלא גם למי שלו חסיד של הודו ימצא שהמנה הזו עושה רק טוב לכנפי ההודו

מאת: שף יעקב הודו28/09/1115174 צפיות
מנת בשר הודו מאוד טעימה וקלה להכנה להכין קרוב להגשה

מאת: שף יעקב הודו21/07/105776 צפיות
תבשיל בשר הודו מעולה ולא שמן

מאת: שף יעקב הודו16/07/106311 צפיות
מנה חגיגית שניתן לאכול חם או קר

מאת: שף יעקב הודו10/07/108385 צפיות
אין על נתח פסטרמה שהכנת במו ידך להתפאר

מאת: דיויד שילד כהןהודו15/04/099785 צפיות
את מתכון זה למדתי מחברתי הטובה שולה בשעה שטילנו ביחד בארה"ב. מאז אותו היום אני מכינה לילדים את המתכון הזה בכול יום שישי.

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported