נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 03/11/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס למחבת גדולה את החמאה והשמן להוסיף את הפטריות ולהקפיץ 2 דקות להוסיף את ציר העוף, השום ולבשל במשך כ-15 דקות להוסיף את השמנת ולבשל עוד כ-5 דקות להוסיף 1/3 כוס מים מהולים בכף קורנפלור ולבשל כ-2 דקות נוספות עד שמסמיך, להוסיף את השמיר לערבב קלות ולכבות את האש.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe966.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון