נכתב על ידי: טופ קייטרינג
תאריך: 14/11/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ממיסים במחבת מים וסוכר (בהתאם לכמות הירקות). לאחר שהסוכר נמס מכניסים את הירקות החתוכים פנימה (קוביות או רצועות) ומערבבים. דואגים שכל הירקות יטבלו בסוכר ומוסיפים את התמרים השטופים ללא גלעינים. אפשר להוסיף מים חמים בהתאם לצורך ומעט מיץ לימון בשיל הטוויסט.לסגור עם מכסה ולבשל על אש קטנה רבע שעה - עד שהירקות מתרככים.

המלצת הגשה: לאכול קר. להגיש בצלחת גדולה, לערום את הסלט לפרמידה קטנה ובקצה להניח זוג עלי נענע.

בתיאבון!


 
אודות המחבר

אתר טופ קייטרינגמאגד בתוכו מבחר מאמרים מקצועיים מתחום קייטרינג לאירועים ושירותי ההסעדהבארץ, מפעיל אינדקס שלם של כל חברות הקייטרינג הפועלות בארץ (כולל פירוטתחום התמחות, מיקום בארץ, מידע על תפריט בשרי / חלבי ודרכי יצירת קשר)ומאפשר לקבל הצעות מחיר בתחומים הבאים: קייטרינג | קייטרינג לאירועים | קייטרינג כשר | קייטרינג בשרי | קייטרינג חלבי | חברות קייטרינג. השירות ניתן בחינם וללא כל התחייבות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe969.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון