נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 22/11/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לנזיד: להכניס לסיר את הבשר והשעועית ,להוסיף את המים ולבשל כשעתיים וחצי (אם יש צורך להוסיף מים לבישול יש להוסיף מים רותחים בלבד).

לטיגון: במחבת גדולה להכניס את קוביות חזה האווז ולהקפיץ כ 2-3 דקות, להוסיף 3 כפות שמן קנולה את הבצל והשום ולהקפיץ עד שהבצל הופך שקוף, להוסיף את שאר המצרכים והתבלינים, ולהקפיץ עוד כ-5 דקות, להוסיף את הבשר והשעועית אל המחבת, להוסיף כ-1 כוס ממי הבישול, לערבב ולבשל כ-5 דקות עד התמזגות הטעמים, להגיש בתוספת אורז לבן.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe977.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון