נכתב על ידי: מתי פרג'י
תאריך: 03/12/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון



ראשית חיוך קטן לא מזיק אף פעם.

שנית אחרי שתסיימו להכין את העיג'ה החיוך יגדל, שיהיה לכם אחלה יום ובהצלחה.

יש לחממם את המחבת עם השמן הייטב.
לערבב את רכיבי המתכון, ולחלקם לפי כמות המנות הרצויה (1-6 מנות).
את הכמות המחולקת לטגן הייטב במחבת מומלץ מחבת עם מכסה , ולהפוך את העיג'ה בפעם הראשונה לאחר כדקה של טיגון, להנמיך  את האש לגובה בינוני ולסיים את הטיגון לאחר כ-4 דקות תוך הפיכת העיג'ה לפחות פעמיים מכל צד.

נ.ב- ניתן להשתמש בירק נוסף להכנת העיג'ה.

מתכון זה היינו המתכון הקלאסי והמוכר אך ניתן להוסיף ולגוון עם-כוסברה, עלי סלק, תרד, קישוא מגורד, סלרי עלים, רשאד ועוד...

                                                          תהנו ותזכרו חביתת ירק זה עיג'ה.


                                                                             מתי פרג'י


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe983.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון