נכתב על ידי: טל כץ
תאריך: 10/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ממיסים את אבקת הג'לטין במים.מחממים את הגלוקוזה ומוסיפים לתערובת הג'לטין והמים.מוסיפים גליצרין ושמן ובוחשים. יוצרים גומה בתוך אבקת הסוכר, שופכים את התערובת פנימה ולשים עד לקבלת בצק (ניתן להשתמש במיקסר).מאחסנים בשקית אטומה במקום קריר וחשוך עד שבוע.לפני השימוש לשים על אבקת סוכר עד לקבלת מרקם נוח לעבודה.


 
אודות המחבר

טל כץ נשואה ואם לשלושה ילדים, תושבת רעננה, מהנדסת תעשייה וניהול, בוגרת הטכניון.
לאחר שעבדה שמונה שנים בענף ההיי-טק החליטה טל כץ לשנות קריירה ובמקביל ללימודי קונדיטוריה פתחה עסק עצמאי לעיצוב עוגות.
את ההתמחות בקישוט עוגות בבצק סוכר רכשה טל כץ במגוון בתי ספר בארץ ובאנגליה.
ביולי 2004 היתה טל בתערוכת קישוט עוגות בינלאומית שנערכת פעם ב-4 שנים באנגליה. בתערוכה נערכה תחרות קישוט עוגות בה השתתפו מעצבי עוגות מכל העולם.
טל הציגה עוגה בתחרות וזכתה במדליית כסף.
כיום טל כץ היא הבעלים של סטודיו "שוגה" לעיצוב עוגות. בסטודיו "שוגה" מעצבים עוגות חתונה מרשימות ברמה בנלאומית, וכמו כן מתקיימות סדנאות למבוגרים ולילדים ומלמדים בהן עיצוב וקישוט עוגות בבצק סוכר, בצק שוקולד ועוד.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe123.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון