נכתב על ידי: גבריאלה וידרה
תאריך: 24/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן הכנה

  • במעבד מזון מניחים את חומרים הבצק לפסטה ומפעילים עד ליצירת בצק הומוגני
  • עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים בצד למנוחה של שעה במקרר
  • מוצאים מהמקרר ובעזרת מכונת פסטה יוצרים את הרצועות ללזניה
  • חותכים את התחתיות ארטישוק לרצועות דקות
  • מחממים מחבת ומוסיפים מעט שמן קנולה
  • מוסיפים את התחתיות ארטישוק ואת התרד המאודה ומאדים מעט
  • מוסיפים את השן שום הקצוצה, וחצי בצל הפרוס ומערבבים
  • מוסיפים את הגבינה הכחולה ומורידים מהאש
  • מרתיחים מים, מניחים את הרצועות פסטה לבישול במשך כ 6 דקות
  • מוציאים את הרצועות פסטה מהמים ומניחים בצד

הרכבת המנה

  • בצלחת עמוקה מניחים רצועת פסטה אחת
  • מניחים באמצע כ- 2 כפות מהמילוי
  • מניחים על המילוי עוד רצועת פסטה
  • מניחים מעט מן הרוטב פרמז'ן ומקשטים בעלעל תרד ומעט פרמז'ן


 
אודות המחבר

גבריאלה וידרה

מפיקת טעמים

שפית. קונדיטורית.

גבריאלה וידרה. שפית. קונדיטורית.

בוגרת תדמור  טבחות קונדיטוריה ניהול הפקת אירועים

בוגרת אסטלה קונדיטוריה למתקדמים

עם תום לימודיה בתדמור עבדה במלון הרודס באילת ובמסעדת אמורה מיו בתל אביב

2005 - בעלת קייטרינג לאירועים עד 120 איש, הזמנת אוכל עד הבית.

2008- שרדה שלבים מתקדמים  בתוכנית הריאלטי "המטבח" בהנחיית השף עזרא קדם

שפית הבית של אן אומנות המטבח המרכז לסדנאות בישול ואפיה- מעבירה סדנאות לבשלנים חובבים ואירועים סגורים ללקוחות פרטיים ועסקיים.

תחילת הדרך: מבשלת מגיל 10. בגיל 18 החליטה להיות שפית.

הכי אוהבת:  אוכל. להשתעשע עם מוצרי גלם. את היצירתיות, הסיפוק המיידי. הקשר עם האנשים.

אני מאמינה : שאוכל צריך לבשל באהבה. אם לא אוהבים עדיף לא לבשל. מבחינתי הבישול הוא בעל סגולות תרפויטיות-  הכנת אוכל עושה לי טוב. אוכל עושה טוב לאנשים. מתוק בנשמה.

תחומי התמחות: הכי אוהבת קונדיטוריה. אבל גם מבשלת אוכל אורגני.

תחביבים: סורגת, קרמיקאית, מפסלת

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe39.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון