נכתב על ידי: Ananda
תאריך: 03/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר גדול מחממים שמן או גהי ומטגנים את זרעי הכמון עד שמתחילים להשמיע קולות פיצוץ, מוסיפים את הבצל עד שישחים קצת, מוסיפים את שאר הירקות לפי סדר הבישול- גזר, תפו"א, כרובית, אפונה ושעועית. ממשיכים לבשל עוד 5 דקות, מוסיפים את אבקת הגאראם מסאלה, מלח ופלפל שחור ומערבבים, אם לא מספיק התיבול של הגאראם מסאלה אפשר להוסיף עוד כורכום ופפריקה. מוסיפים מים עד לגובה הירקות וממשיכים לבשל על אש גבוהה. שהמים רותחים מנמיכים את הלהבה, כשהירקות רכים מגישים ללא הנוזלים כמנה עיקרית. ניתן גם לבשל מנה זו כמנה יבשה ואז מוסיפים מעט מאד מים ומבשלים על אש נמוכה עד להתרככות הירקות. אופציה נוספת היא לשנות את נוזל התבשיל בחלב קוקוס, יוגורט וכדומה. הערות- למתכונים נוספים גלשו באתר שלנו- www.ananda.co.il  

 
אודות המחבר

באננדה (אושר בהודית) יוצרים עבורכם ערבי אירוח בסגנון אתני המשלבים תרבות, מוסיקה ואוכל הודי אותנטי, המקנים לאירועים אווירה קסומה ונינוחה. חשוב לנו להתאים את האירוע לפי רצונכם וטעמכם ולכן אנו מציעים מגוון אפשרויות לערב מיוחד באווירה ייחודית- קייטרינג לאירועים, סדנאות בישול הודי, הופעות אתניות של מיטב האומנים, סדנאות מוסיקה, שיתופי פעולה עם מגישי יוגה, יוגה צחוק, מדיטציה, הרצאות על הודו ותרבותה. אנו עורכים מסיבות פרטיות ועסקיות, ימי הולדת, מסיבות רווקות, מפגשי חברה ומסיבות קוקטייל. אנחנו באננדה דואגים גם לאווירה האתנית- כל הציוד וכלי ההגשה הם אוריינטליים ומקוריים מהודו- סכו"ם, צלחות, כוסות; כלי אווירה- בדים, קטורת, מוסיקת רקע ונרות. פרטים נוספים עלינו, המלצות, תמונות, מתכונים ועוד, אתם מזומנים לגלוש באתר שלנו -  www.ananda.co.il

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe80.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון