חפש מתכונים:       
שלום אורח
08.10.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
 

Ananda מתכונים אחרונים של הבשלן

 
   
   
 
אתר אינטרנט: www.ananda.co.il

טלפון: 050-9581380

צור קשר: צור קשר

אודות הבשלן:

באננדה (אושר בהודית) יוצרים עבורכם ערבי אירוח בסגנון אתני המשלבים תרבות, מוסיקה ואוכל הודי אותנטי, המקנים לאירועים אווירה קסומה ונינוחה. חשוב לנו להתאים את האירוע לפי רצונכם וטעמכם ולכן אנו מציעים מגוון אפשרויות לערב מיוחד באווירה ייחודית- קייטרינג לאירועים, סדנאות בישול הודי, הופעות אתניות של מיטב האומנים, סדנאות מוסיקה, שיתופי פעולה עם מגישי יוגה, יוגה צחוק, מדיטציה, הרצאות על הודו ותרבותה. אנו עורכים מסיבות פרטיות ועסקיות, ימי הולדת, מסיבות רווקות, מפגשי חברה ומסיבות קוקטייל. אנחנו באננדה דואגים גם לאווירה האתנית- כל הציוד וכלי ההגשה הם אוריינטליים ומקוריים מהודו- סכו"ם, צלחות, כוסות; כלי אווירה- בדים, קטורת, מוסיקת רקע ונרות. פרטים נוספים עלינו, המלצות, תמונות, מתכונים ועוד, אתם מזומנים לגלוש באתר שלנו -  www.ananda.co.il





 
     
 
 
   
  מתכונים אחרונים מאת Ananda  
 

פאלאק פניר

מאת: Anandaאוכל הודי03/03/096041 צפיות
פאלאק פניר- תבשיל תרד וגבינה הודית. תבשיל מיוחד וטעים ומפתיע בצבעו העז. את הגבינה ההודית קשה להשיג בארץ , אך היא קלה להכנה. במקומה- ניתן להשתמש בטופו או כל גבינת קש קשה
למתכון המלא...

סבג'י- ירקות בקארי

מאת: Anandaאוכל הודי03/03/0910548 צפיות
ירקות בקארי- המנה הקלאסית ההודית. קחו כל ירק שאתם אוהבים, הוסיפו לו את תערובת התבלינים (גאראם מסאלה) ונוזל מסויים- מים, חלב, חלב קוקוס ואפילו יוגורט ויש לכם מנה מקסימה וטעימה המזכירה ישר את הניחוחות המיוחדים של הודו
למתכון המלא...

דאל- נזיד עדשים

מאת: Anandaאוכל הודי03/03/096029 צפיות
דאל- נזיד עדשים הודי אשר תמיד מגיע בצלחת הטאלי לצד האורז ותבשילי הירקות השונים. ניתן להכין את הדאל מעדשים כתומים, ירוקים או שחורים.
למתכון המלא...

אורז פולאו

מאת: Anandaאוכל הודי03/03/097198 צפיות
אורז הוא המרכיב הבסיסי והחשוב ביותר באוכל ההודי. על האורז שמים את שאר התבשילים ואוכלים הכל ביחד. האורז ההודי הוא כמובן אורז בסמטי ואפשר להכינו בצורות רבות, לבן או צהוב, עם תוספות של ירקות ועוד
למתכון המלא...

גאראם מסאלה

מאת: Anandaאוכל הודי03/03/097362 צפיות
ההבדל העיקרי בין האוכל שלנו, המערבי, לאוכל ההודי הוא התיבול. גאראם - חם בהודית, מסאלה - תערובת בהודית, זוהי תערובת תבלינים אשר מהווה גורם חיוני ועיקרי לכל תבשיל הודי. כל אישה הודית מכינה את הגאראם מסאלה שלה לפי מתכון משפחתי סודי או לפי טעמם של בני הבית.
למתכון המלא...

 
     
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported