נכתב על ידי: זהבה הולצמן
תאריך: 08/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לערבב את כל החומרים הבצק לבצק רך, לקרר כשעתיים במקרר. לערבב את חומרי המילוי למעט פרורי הלחם בסיר-קטן על אש נמוכה. להסיר מהאש ולהוסיף את פרורי הלחם. לרדד את הבצק על משטח-מקומח לעלה בעובי 3 מ"מ, ולקרוץ עיגולים  בקוטר 7 - 6 ס"מ, להניח כפית מהמילוי במרכז כל עיגול ולסגור לצורת אוזן המן. ל נייר אפיה בתבנית, ולאפות בתנור שחומם מראש לחום בנוני להניח  כ- 20 דקות. להוציא ולצנן על רשת. לפזר מעט אבקת סוכר מעל.


 
אודות המחבר

זהבה הולצמן, מהמדריכות הותיקות בארץ, למדה את רזי המקצוע אצל טובי המומחים באנגליה והיתה חברה במשך יותר מעשור בארגון ה – British Sugar Craft .

לאחר שסיימה לימודיה באקדמית BRIGHTON COLLEGE, שבאנגליה, בשנת 1986חזרה לארץ ומיד החלה לערוך קורסים בקישוט עוגות, ובעיצוב בסוכר. זהבה לימדה, בין היתר, במרכזההדרכה של תנובה ברח' דיזנגוף בת"א, וכן בלנ"י נתניה, בהולידיי אין בטבריה, ובבתי מלון יוקרתיים ברחבי הארץ.

חברת קישוט בטעם, בהנהלתה של  זהבה הולצמן מותיקות המדריכות בתחום אומנות הסוכר בצק סוכר. אצלינו תוכלו למצא קורסים מיוחדים בפיסול בבצק סוכר ובהכרת הבצק סוכר לסוגיו הן לחובבים והן לאנשי מקצוע.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe95.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון