חפש מתכונים:       
שלום אורח
26.08.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
 

אדוארד וייצמן מתכונים אחרונים של הבשלן

 
   
   
 
חברה: דם, אש ותמרות עשן

אתר אינטרנט: art-of-grilling.org

טלפון: 054-4459637

צור קשר: צור קשר

אודות הבשלן:

קרניבור, בשלן, בלוגר, איש הייטק - כל זה נכון לגביי. יש לי תשוקה גדולה לאומנות הבישול על אש גלויה - הברביקיו.

בבלוג שלי, "דם, אש ותמרות עשן", אני אשמח לחלוק אתכם את הידע שצברתי ואת האהבה שלי לבשר, אש וכל מה שביניהם!

אפשר למצוא אותי גם בפייסבוק - בעמוד הרשמי של הבלוג שלי.





 
     
 
 
   
  מתכונים אחרונים מאת אדוארד וייצמן  
 

שדרת צלעות טלה בפרמזן ועשבי תיבול

מאת: אדוארד וייצמןעל האש23/01/122218 צפיות
שדרת צלעות טלה שלמה צלויה על הגריל, עם ציפוי של גבינת פרמזן ועשבי תיבול - זה מה שקורה כשטלה ישראלי פוגש גריל איטלקי.המתכון הזה נולד בהשראת מתכון שהומצא על ידי צוות תחרויות ה-BBQ מקנזס בשם Que Queens', שכולו, אגב, מורכב מבנות המין היפה!
למתכון המלא...

 
     
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported