כמידי שנה כבר כ2 עשורים ממשיכים במסורת להזמנות ומשלוחיםדויד0547997478
למתכון המלא...
|
אין כמו מרק עדשים חם לימי החורף הקרים. גם טעים וגם עשיר בברזל.סיר גדול שאני אוהבת להכין לשבת ומספיק גם לעוד כמה ימים אחרי.
למתכון המלא...
|
לי אמנם אין סודות עסקיים או בדיחות קורעות מצחוק, ומאחר ואני נשואה באושר אני כבר לא צריכה להפיל גברים ברשתי אבל יש לי את הסוד שלי והוא עוזר לי להקסים אנשים. הסוד שלי הוא עוגת ביסקוויטים משובחת, שכל מי שטועם אותה תמיד חוזר לעוד. עוגת הביסקוויטים שלי לא פונה לקהל עסקי או מסחרי באופן מיוחד היא פונה לכל אדם ואתה אני מצליחה לכבוש ללבות ופיות, ואין זה משנה באיזה מקום בעולם אני נמצאת באותו הרגע.את המתכון לעוגת הביסקוויטים ירשתי מאמא שלי, ואמא שלי ירשה אותה מסבתא שלי. סבתי? היא ירשה את שלה מאימה.
למתכון המלא...
|
מנת הכנפיים המתוקות שלנו היא מנה טעימה, קלילה ויכולה לשמש בכל איורע כמנת פינגרפוד בשרית. אופן העשיה המומלץ הוא על מנגל ותחת פחמים לוהטות, אך ניתן לבשל את המנה בתנור בטמפרטורה של 220 מעלות למשך 45 דקות (תלוי בעוצמת התנור שלכם). המנה מאוד מומלצת לילדים ולמבוגרים שאוהבים מתוק.
למתכון המלא...
|
|
מאת:
אופיר
|
פאי
|
29/12/14
|
3597
צפיות
|
אחד הדברים שאני אוהבת לעשות הוא לקחת מתכון של מאכל אהוב ולשחק איתו כדי לקבל משהו חדש. במקרה הזה שילבתי בין המתכון של נשיקות המקצפת הרגילות ובין פאי הלימון שהוא אחד הכוכבים במשפחה שלנו.
למתכון המלא...
|
קולפים את תפוח האדמה, מגררים אותו על פומפיה, ומניחים במסננת מעל קערה כדי לייבש ממנו את כל הנוזלים.
למתכון המלא...
|
אחד הדברים שאני הכי מתגעגעת אליהם שמכילים גלוטן הוא עוגות שמרים. בנתיים עוד לא מצאתי פתרון להכנת בצק שמרים מרכיבים טבעיים, בלי כל מיני חומרים שאני אפילו לא מצליחה לומר כמו שצריך, ובוודאי לא רוצה לאכול. במהלך הנסיונות הכנתי את הקראנץ הזה שהוא כל כך טעים בפני עצמו, שממש אין צורך להשוות אותו לשום דבר אחר...
למתכון המלא...
|
קראמבל היה מאז ומתמיד אחד הקינוחים האהובים עלי. לא מתוק מידי, לא כבד מידי, ומאוד מאוד ורסטילי. אצלנו בבית תמיד יש תפוחים, וכל פעם שמתחשק לי משהו מתוק ומפנק, אני מכינה בזריזות את הקראמבל לקינוח, ועד שמסיימים לאכול הוא כבר אפוי ומוכן.
למתכון המלא...
|