פילה סלמון בקוקיסלמון הוא דג שנוטה להתייבש בבישול יתר,הנה לכם דרך קלה ונהדרת לקבל את בשר הדג עסיסי,ללא צורך לגעת בדג ולסבול ריח בידיים לפני שהאורחים מגיעים,( מומלץ להכניס את הדג ומרכיבי התיבול לשקית הקוקי יום לפני הארוחה כך שהטעמים יספגו טוב יותר).ניתן לוותר על החמאה ולקבל מנה עשירה בחלבון ושומן בלתי רווי,או למעונינים לשלב את המנה בארוחה בשרית.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported