חפש מתכונים:       
שלום אורח
11.12.2017
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

מרק עדשים ירוקות עם בשר

מאת: לימורמרק עדשים31/01/20141302 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   4 מנות
 
רכיבי המתכון:

1 בצל גדול
2 גזרים
6 שיני שום
שפונדרה או שריר
1 כוס עדשים ירוקות מושרות כשעה במים
מלח
פלפל שחור
פפריקה אדומה
1 ליטר מים
מעט שמן



אופן ההכנה:

קוצצים את הבצל , חותכים את הגזר לקוביות ואת השום לפרוסות.

את הבשר פורסים לקוביות  בגודל 1 ס"מ.

מחממים שמן בסיר מטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את הגזר

ומטגנים 1-2 דקות, מוסיפים את השום.

מוסיפים את קוביות הבקר ומטגנים 3-4- דקות להשחמה קלה.

מוסיפים מים רותחים מקומקום.

מתבלים בבפלפל שחור פפריקה ומלח לפי הטעם.

בסיר לחץ, המרק מוכן תוך 30 דקות.

 

תגיות המתכון: מרק, עדשים, בקר, סיר לחץ


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת לימור

מתכונים נוספים בנושא מרק עדשים

מאת: שף יעקב מרק עדשים22/08/1012414 צפיות
מרק שהו בעצם נזיד עדשים אדומות

מאת: BarMaster- בית ספר לברמניםמרק עדשים17/12/098704 צפיות
מרק עם שלל טעמים פשוט וקל להכנה. אפשר להגיש במרקם חלק וקטיפתי אחרי שימוש במעבד מזון ידני. אצלנו אוהבים אותו חתוך דק בצורתו הטיבעית.

מאת: תמי דואנימרק עדשים26/07/0918614 צפיות
מרק עדשים מיוחד במינו טעים באופן בלתי רגיל מומלץ לימי החורף .

מאת: Efratמרק עדשים26/02/0929113 צפיות
מרק עדשים טעים, קל ופשוט להכנה כמו שרק אמא של אריק יודעת להכין. המרק לא מתאים לדייט עם בחורה, תזהרו!

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported