מכניסים את כל המרכיבם ביחד לתוך קערה גדולה, יש כאן 2 קילו קמח לכן חשוב למצוא קערה כמה שיותר גדולה שיהיה נוח לעבוד איתה.
מערבבים את הכל בידיים, עדיף ביד ולא בכל מיני בוחשים ובלנדרים למינהם, למרות שהם עושים אחלה עבודה מומלץ להרגיש את הבצק ביד מה שנותן תחושה יותר טובה לדעת מה המצב של הבצק.
אחרי שלשנו את הבצק, מה שצריכם לעשות לשמן טוב את הידיים, אל תחסכו בשמן בשביל שלא ידבק ומחלקים לעיגולים קטנים, את העיגולים משאירים לתפוח, במקום להאשיר את כל הבצק, עדיף לחלק אותו ואז לתת לו לתפוח.
מחממים מחבת חמה ממש ואז משמנים אותה, מניחים את הבצק אחרי שפורסים אותו על המחבת החמה ולתת לבצק להיות עד שאפשר להרים אותו באופן עצמאי והוא כבר לא נדבק.
לסיום למרוח דבש על הבצק המוכן החם לאכול ולהנות.
לעוד מתכונים אפשר להיכנס לאתר של מלך חינה מרוקאית.