חפש מתכונים:       
שלום אורח
16.07.2020
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

סנדוויץ' חביתה וגבינות

מאת: תמי לבסנדוויץ חביתה12/08/20096546 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   3 מנות
 
רכיבי המתכון:

1 ביצה
4 פרוסות לחם (רצוי ללא תוספים כגון אגוזים גרעינים וכו)
4 פטריות שמפיניון בינוניות
4 פרוסות גבינה לבנה (פטה או בולגרית או צפתית או גבינת צאן)
זעתר
שן שום 1-2
שמן זית
1 פלפל מתוק
מלח ופלפל לפי טעם
(נא להתעלם מכך שרשום "מספר מנות 3" המתכון הוא לשניים אבל כל אחד נוסף מצריך תוספת של 2 פרוסות לחם, 2 פטריות שמפיניון, חצי פלפל מתוק ו2 פרוסות גבינה ובערך חצי ביצה לבלילה- אם הביצה גדולה אז היא אמורה להספיק גם לשלוש מנות).



אופן ההכנה:

טורפים ביצה 1 בקערה, מוסיפים לה מעט מים (כ-2 כפות), 1-2 שיני שום כתוש ומלח- פילפל לפי הטעם.

טובלים את פרוסות הלחם בבלילה ונותנים להם לספוג את הביצה למספר דקות.

בנתיים, פורסים את הפטריות ומחלקים את הפלפל המתוק ל4 רבעים.

מחממים במחבת מעט שמן זית וזורקים לתוכה את הפטריות והפלפל. קולים מעט עד שהפטריות מזהיבות.

מוציאים ושמים על נייר סופג.

מוסיפים עוד מעט שמן זית למחבת וכשהיא חמה שמים כל פעם 2 פרוסות לחם ספוגות בלילה ומטגנים מספר דקות משני הצדדים. כאשר הלחם השחים והביצה התבשלה מנמיכים את האש למינימום שמים על אחת מהפרוסות 2 רבעים של פלפל מתוק קלוי+ 2 פטריות פרוסות מטוגנות, מעל שמים 2 פרוסות גבינה לבחירתכם, מפזרים מעט זעתר ומניחים מעל את הפרוסה השנייה. מכסים את המחבת במיכסה ומחכים דקה- שתיים. 

חוזרים על הפעולה עם 2 הפרוסות האחרות ומקבלים 2 סנדוויצים מעולים!!!!!!!

בסה"כ כל העסק לוקח כרבע שעה.

אז שיהיה לכם בתאיבון!  :)

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת תמי לב

מתכונים נוספים בנושא סנדוויץ חביתה

מאת: אקסיוםסנדוויץ חביתה07/04/098573 צפיות
סנדויץ חביתה מפנק עם תוספת פטריות טעים וקל להכנה מומלץ מאוד

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported