1 וחצי כוסות חלב2 כפות סירופ שוקולדשמינית כפית קינמוןשמינית כפית אגוז מוסקט מגורר4 כפות גדושות גלידת שוקולדכלים:בלנדר
1)מודדים את החלב וסירופ השוקולד ושמים בבלנדר חשמלי.
2)מערבלים כ-5 שניות עד שיתמזגו.
3)מוסיפים את התבלינים והגלידה.
4)מעבלים במשך חצי דקה תוך הפעלת המכשיר וניתוקו לסרוגין.
5)יוצקים מיד לכוסות גבוהות ומגישים עם קשית שתיה.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported