חפש מתכונים:       
שלום אורח
26.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

אצבעות דגים פיקנטיות

מאת: אושרת מזורברבוניה30/07/20104600 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   5 מנות
 
רכיבי המתכון:

500 גרם דגי ברבוניה קטנים
חצי לימון
מלח
קמח
ביצה
שמן לטיגון
שמיר מיובש (אם אין ניתן להמיר בכל עשב טיבול מיובש אחר לפי הטעם)



אופן ההכנה:

להשרות את הדגים כשעתים במים עם לימון

לסחוט את הדגים בעדינות

לפרוס את הדגים על מגש ולמלוח לפי הטעם משני צידי הדגים.

לקמח, לטבול בביצה ומיד לטגן עד להזהבה משני הצדדים!

 רצוי לחמם את השמן במחבת לפני שטובלים בביצה

מיד לאחר הטיגון כשהדג עוד רותח יש לפזר שמיר מיובש.

זהו זה.... בתאבון!!!

 

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת אושרת מזור

מתכונים נוספים בנושא ברבוניה

מאת: עולם השקשוקהברבוניה11/08/1012895 צפיות
מתכון קל ומהיר להכנה של ברבוניות מטוגנות בציפוי פריך עם רוטב חרדל.

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported