חפש מתכונים:       
שלום אורח
27.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

פטוציני אנטריקוט

מאת: אודי לפטוצ'יני07/08/20104448 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   3 מנות
 
רכיבי המתכון:

המתכון ל3 אנשים

1חבילה פטוציני
400 גרם אנטריקוט טרי קצוץ ידני דק דק(אני מבקש מהקצב)
50 גרם חמאה
1/3 כוס שמו זית
3 כפות חומץ בלסאמי
מיץ וגרידה מ1 לימון
4 שיני שום קצוצות
2 בצלים פרוסים ל2 ס"מ
חופן פטרוזיליה
1/2 חופן בזיליקום
מלח פלפל



אופן ההכנה:

מחממים סיר מים לפסטה לרתיחה

במחבט גדולה מחממים את החמאה ושמן הזית

מקפיצים את הבשר עד שהוא כמעט מוכן ומסננים החוצה ללא השומן שנשאר במחבט

מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה ומוסיפים את השום וגרידת הלימון

זה הזמן להכניס את הפסטה למים הרותחים

מחזירים את הבשר למחבט ומקפיצים הכל ביחד מוסיפים מלח פלפל ,החומץ ומיץ לימון מצמצמים ומתקנים טעמים

מסננים את הפסטה ומחזירים למחבט לעירבוב של דקה לספיגת טעמים

סוגרים את האש ומוסיפים את כל העשבים

מערבבים היטב ובתאבון

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת אודי ל

מתכונים נוספים בנושא פטוצ'יני

מאת: שף יעקב פטוצ'יני10/08/104584 צפיות
מנה פיקנטית קלות


 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported