חפש מתכונים:       
שלום אורח
24.01.2020
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

עוגיות חמאה רכות וטעימות

מאת: רועי פברעוגיות חמאה11/11/20104723 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   20 מנות
 
רכיבי המתכון:

200-250 גר' חמאה רכה (עדיף לורפק ללא מלח או חמאת תנובה ללא מלח, או שהכי טוב - סמנה של התימנים)
כוס סוכר
שתי כוסות קמח
ביצה אחת שלמה, ועוד חלבון של ביצה נוספת - ללא החלמון שלה
1-2 סוכר וניל



אופן ההכנה:

לחמם את התנור מראש ל-150 מעלות.

לערבב את כל היבשים יחד, ולאחר מכן להוסיף את הביצים והחמאה.

לערבב הכל יחד עד לקבלת בצק לח ורך.

לקרוץ עיגולים קטנים ולהניח על נייר פרגמנט - להניח במרווחים של 5 ס"מ בין עיגול לעיגול - העיגולים נמסים והופכים לעוגיות רחבות וטעימות.

להכניס את התבנית לתנור, ולתת לעוגיות להיאפות עד שהן מזהיבות בשוליים.

זהירות! בהוצאה מהתנור העיגיות יהיו מאוד מאוד רכות. יש להפריד את העוגיות מהנייר בעדינות ולתת לעוגיות כמה דקות להתקרר אחרי ההפרדה.

לאחר שהן התקשו במעט, להעביר אותן לכלי עם נייר סופג מלמטה (שלא ייווצרו אדים שיהרסו את העוגיות.

ניתן להדביק על העודיות לפני האפיה שקדים או לערבב בעיסה שקדים טחונים.

הכי חשוב - ליהנות!

 

תגיות המתכון: חמאה, עוגיות חמאה


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת רועי פבר

מתכונים נוספים בנושא עוגיות חמאה

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported