חפש מתכונים:       
שלום אורח
06.08.2020
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
 

שף אריאל רוזנבלום מתכונים אחרונים של הבשלן

 
   
   
 
חברה: מטעמי שף 2006

טלפון: 0526584145

צור קשר: צור קשר

אודות הבשלן:

שף בכיר ויועץ קולינרי בתחום 37 שנות נסיון סוג 5 משנת 1984 חבר באיגוד השפים העולמי,חבר באיגוד השפים ישראלי,יועץ הענף הסעדה לחברות ומסעדות קפה קפה,תרנגולת קונספט עשוי רק מעופות,מסעדת מרוקו אוטניטית.מטורלה,פקין סין ירושלים.ארגון המורים,בעלים של מכללות לבישול,בעל חברת קטרינג טעמי שף 2006,בנית קונספט יחודי ועזרה ברישוי עסקים,כבאות,משרד הבריאות,הכנת וליווי המטבח עד לקבלת רשיון ,כח אדם מתאים והדרכות של צוות אנחנו מאמינים במקצועיות והדרכה נכונה וליווי עסקי .

כיום הטרד החדשני חתונות בבית הכסת ברמה של 5 כוכבים  לתיאום  במייל chefariel9@gmail.com





 
     
 
 
   
  מתכונים אחרונים מאת שף אריאל רוזנבלום  
 

בשר לאסדו ואופן הכנה

מאת: שף אריאל רוזנבלוםאסדו15/07/0913582 צפיות
* את האסאדו, מכינים עם העצם. לכן כשקונים את נתח הבשר לאסאדו, צריך לקחת בחשבון כמות גדולה של בשר לכל סועד (כחצי מהכמות יהיה עצם).* בניגוד למנגל, חשוב שלא יהיה מגע ישיר של הבשר עם האש. הסוד הוא לצלות את הבשר במרחק של כ-20 סמ מהגחלים. בצורה זו, הבשר מתבשל מבפנים על ידי החום הפנימי שמשתחרר מהעצמות וכך נשמרת העסיסיות.* במהלך הצלייה מורחים את הבשר אך ורק בשמן זית, מלח ופלפל וחובה להגיש אותו בסוף עם רוטב צ'ימיצ'ורי. רוטב הצ'ימיצ'ורי עשוי מהרבה פטרוזיליה קצוצה שמעורבבת עם הרבה שום, חומץ ושמן זית. מוסיפים כמובן גם מלח ופלפל ונותנים לכל התערובת לנוח.
למתכון המלא...

 
     
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported